Politica de confidențialitate

La Hirsch Marinescu & Partners, ne angajăm să protejăm confidențialitatea  clienților noștri, angajaților și vizitatorilor site-ului. Această politică de confidențialitate prezintă tipurile de informații personale pe care le colectăm, modul în care folosim și protejăm aceste informații și drepturile dumneavoastră cu privire la informațiile dumneavoastră personale.

Informații pe care le colectăm

Putem colecta informații personale de la dumneavoastră în următoarele moduri:

Servicii juridice:

Atunci când apelați la serviciile noastre juridice, este posibil să colectăm informații personale, cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail, informațiile financiare și alte informații personale relevante pentru problema juridică. Aceste informații pot fi colectate prin apeluri telefonice, e-mailuri, întâlniri în persoană sau alte forme de comunicare.

Website:

Când vizitați site-ul nostru web, este posibil să colectăm informații despre dispozitivul dumneavoastră și despre utilizarea site-ului nostru web, cum ar fi adresa  IP-ul de browser și istoricul de navigare dumneavoastră. Este posibil să folosim module cookie și alte tehnologii de urmărire pentru a colecta aceste informații.

Cereri de angajare:

Când aplicați pentru un loc de muncă la noi, este posibil să colectăm informații personale, cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail, CV-ul și istoricul de angajare.

Cum folosim informațiile dumneavoastră

Putem folosi informațiile dumneavoastră personale în următoarele scopuri:

Servicii juridice:

Putem folosi informațiile dumneavoastră personale pentru a vă oferi servicii juridice, inclusiv pentru a comunica cu dumneavoastră, pentru a efectua cercetări juridice și pentru a vă reprezenta în proceduri judiciare. De asemenea, putem folosi informațiile dumneavoastră personale pentru a vă factura pentru serviciile noastre și pentru a încasa plata.

Website:

Putem folosi informațiile dumneavoastră personale pentru a îmbunătăți site-ul nostru web și pentru a oferi o experiență mai bună pentru utilizator. De asemenea, putem folosi informațiile dumneavoastră personale pentru a vă trimite comunicări de marketing, dacă ați consimțit să le primiți.

Cereri de angajare:

Putem folosi informațiile dumneavoastră personale pentru a evalua cererile de angajare și pentru a comunica cu candidații. Dacă sunteți angajat, vom folosi informațiile dumneavoastră personale pentru a vă administra angajarea.

Obligatii legale:

Putem folosi informațiile dumneavoastră personale pentru a ne conforma obligațiilor legale, cum ar fi cerințele de raportare sau citații. De asemenea, putem folosi informațiile dumneavoastră personale pentru a ne proteja drepturile, cum ar fi în contextul litigiilor legale.

Cum vă protejăm informațiile

Luăm măsuri rezonabile pentru a vă proteja informațiile personale împotriva accesului, dezvăluirii, modificării sau distrugerii neautorizate. Aceste măsuri includ:

Securitate electronică:

Folosim măsuri de securitate standard din industrie pentru a vă proteja informațiile personale în formă electronică, cum ar fi criptarea și firewall-urile.

Siguranță fizică:

Folosim măsuri de securitate fizică pentru a vă proteja informațiile personale în formă fizică, cum ar fi dulapuri încuiate și acces restricționat la birourile noastre.

Controale de acces:

Limităm accesul la informațiile dumneavoastră personale numai la personalul autorizat.

Păstrarea datelor:

Reținem informațiile dumneavoastră personale doar atât timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile pentru care au fost colectate, cu excepția cazului în care o perioadă mai lungă de păstrare este necesară sau permisă de lege.

Drepturile tale

Aveți anumite drepturi cu privire la informațiile dumneavoastră personale, inclusiv:

Access:

Aveți dreptul de a accesa informațiile dumneavoastră personale și de a solicita o copie a acestora.

Corecţie:

Aveți dreptul de a solicita să corectăm sau să vă actualizăm informațiile personale dacă acestea sunt inexacte sau incomplete.

Stergere:

Aveți dreptul de a solicita să vă ștergem informațiile personale.

Obiecţie:

Aveți dreptul de a vă opune prelucrării informațiilor dumneavoastră personale.

Restricţie:

Aveți dreptul de a solicita să restricționăm prelucrarea informațiilor dumneavoastră personale.

Portabilitatea datelor:

Aveți dreptul de a solicita să transferăm informațiile dumneavoastră personale către o altă parte.

Pentru a vă exercita oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați la office@nhp.ro. Vom răspunde solicitării dumneavoastră într-un interval de timp rezonabil, în conformitate cu legea aplicabilă.

Modificări ale acestei politici de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate în orice moment. Dacă facem modificări semnificative, vă vom anunța prin publicarea unei notificări pe site-ul nostru web sau prin trimiterea unui e-mail. Vă încurajăm să revizuiți această politică de confidențialitate în mod frecvent pentru a rămâne informat cu privire la practicile noastre de confidențialitate.