Mag. Dr. Monika Hirsch, avocat

Monika HirschMonika Hirsch a lucrat ca avocat asociat în cadrul mai multor firme de avocatură internaționale din Viena axate în special pe Dreptul Comercial. În 2005 a venit în România activând ca partener într-o firmă de consultanță intenațională. În anul 2006 deja și-a înființat propriul cabinet de avocatură cu 5 angajați inițial, care ulterior a ajuns la 12 angajați. Din cauza situației economice și a vieții personale, structura firmei de avocatură s-a schimbat. Din 2012 Monika Hirsch s-a asociat cu Mag. Gizella Popescu și Mag. Raluca Marinescu – fondând Societatea Civilă Profesională ”Hirsch, Popescu, Marinescu” SCA – cu sediul în incinta Casa Austria. Ulterior, asocierea s-a modificat rămânând în parteneriat cu Raluca Marinescu în 2014, iar în 2015 li s-a alăturat și Raluca Mihăilă în parteneriatul numit Societatea Civilă Profesională ”Hirsch, Marinescu & Asociații” SCA.

Vezi domenii de expertiza si date de contact

Raluca Marinescu, avocat

Raluca MarinescuRaluca Marinescu este un avocat calificat cu peste treisprezece ani de experiență în drept, practicând și consultând clienții în domenii precum energie, mediu, comercial, dar și reprezentarea clienților în diversele litigii apărute în desfășurarea afacerilor. Raluca a lucrat în cooperare cu firme de avocatură locale și internaționale, în care s-a axat pe proiecte legate de energia regenerabilă, drept comercial și legislația construcțiilor.

În 2008, Raluca Marinescu a început colaborarea cu firma de avocatură din București din cadrul parteneriatului multinațional Niederhuber Hager Hirsch (NH), mai întâi ca și palalegal, ulterior în calitate de junior associate, după intrarea în Baroul București din același an.
Ca expert în domeniul energiei, a scris mai multe articole pe baza dezvoltării legislative în domeniu, aplicabile atât pieței din România cât și din UE.
Din 2011 a dezvoltat o relație de cooperare cu Camera de Comerț a Austriei în România (Wirshaftskammer Oesterreicht) și cu Ambasada Marii Britanii.
Începând cu anul 2012, a devenit avocat asociat în Societatea Civilă Profesională ”Hirsch, Popescu, Marinescu” SCA împreunâ cu Monika Hirsch și Gizella Popescu, pentru ca în 2014 să rămână împreună cu doamna Hirsch în asocierea, acum numită SCA ”Hirsch Marinescu & Asociații” SCA, pentru ca în 2015 să li se alăture și Raluca Mihăilă.

Vezi domenii de expertiza si date de contact

Georgiana Bălan, avocat

Georgiana LazarGeorgiana Bălan (fostă Lazăr) este Senior Associate în cadrul SCPA “Hirsch Marinescu & Asociații”. Din octombrie 2012, de când și-a început colaborarea cu firma noastră, Georgiana Lazăr a fost implicată în proiecte cum ar fi înființarea de societăți comerciale, transfer părți sociale, recuperare creanțe sau procedura insolvenței. Vorbește fluent limbile română și engleză.

Vezi domenii de expertiza si date de contact

Lavinia Puiu, asistent manager

Lavinia a început să lucreze cu SCPA Hirsch Marinescu and Associates în 2019, când încă era studentă la Facultatea de Relații Internaționale și Administrație. Lavinia a venit cu bun simț al organizației care a ajutat la realizarea aranjamentelor pentru funcționarea optimă a afacerii SCPA, chiar în perioada de pandemie reușind să mențină activitatea de back-office la cele mai înalte cote.

Vezi domenii de expertiza si date de contact