Suntem-
Hirsch Marinescu & Partners

Compania

Înființată în 2006, chiar înainte de aderarea României la UE, firma noastră de avocatură a crescut și a evoluat în tandem cu sistemul juridic al națiunii.

Conduși de Monika și Raluca, am trecut prin situații dificile și am ieșit mai puternici și mai pricepuți cu fiecare provocare.

Călătoria noastră a fost plină de experiențe variate. De la restructurarea corporativă care a urmat crizei economice din 2012, până la renașterea noastră în sectorul energetic, ne-am demonstrat în mod constant adaptabilitatea, reziliența și previziunea.

Expertiza noastră, în special în domeniul dreptului comercial, al cărții funciare și al dreptului imobiliar, a fost esențială în evoluția peisajului juridic al României, ceea ce ne-a determinat automat să continuăm pentru legea energiei, ținând cont de experiența și cunoștințele Ralucăi în domeniul dreptului construcțiilor.

Am fost în fruntea schimbărilor, în special după liberalizarea completă a pieței de energie în 2021, care ne-a amplificat și mai mult rolul în sectorul energiei și al energiilor regenerabile.

Ne angajăm față de transparență, diligență și integritate. Ne mândrim cu faptul că suntem o firmă care nu numai că cuprinde peisajul economic românesc, ci și care traduce aceste cunoștințe în proiecte profitabile pentru clienții noștri.

Misiune

La SCP Hirsch Marinescu & Partners, misiunea noastră este de a oferi soluții juridice cuprinzătoare care nu numai că îndeplinesc, ci și depășesc așteptările clienților noștri. Suntem dedicați să navigăm în complexitățile mediului juridic cu precizie, integritate și inovație.

Scopul nostru este de a promova parteneriate pe termen lung cu clienții noștri, oferind îndrumări de specialitate în fuziuni și achiziții, drept comercial și alte domenii cheie, asigurându-le succesul în peisajul economic dinamic al României.

Valori

Valorile noastre sunt baza practicii noastre. Ne angajăm să:
 
  • Integritate: respectarea celor mai înalte standarde etice în toate relațiile noastre.
  • Excelență: ne străduim să obținem cea mai înaltă calitate în munca noastră și căutăm permanent îmbunătățiri.
  • Inovație: acceptarea schimbării și valorificarea strategiilor inovatoare pentru a aborda provocările juridice.
  • Transparență: asigurarea unei comunicări deschise și oneste cu clienții noștri.
  • Comunitate: contribuția pozitivă la comunitatea noastră și promovarea practicilor durabile.
 

Aceste valori ghidează abordarea noastră față de practica juridică, asigurându-ne că nu numai obținem rezultate remarcabile pentru clienții noștri, ci și contribuim la un bine mai mare. La SCP Hirsch Marinescu & Parteneri, suntem mai mult decât o simplă firmă de avocatură; suntem un partener dedicat în succesul dumneavoastră, angajați în principiile care promovează încrederea, colaborarea și respectul reciproc.

Numerele

250+

Clienți pe care îi ajutăm cu succes în situațiile lor

10+

Ani de consultanta in dezvoltarea afacerii tale

Numbers

1000+

Proiecte finalizate cu succes

2+

Țările în care practicăm avocatura

Numerele

250+

Clienți pe care îi ajutăm cu succes în situațiile lor

10+

Ani de consultanta in dezvoltarea afacerii tale

1000+

Proiecte finalizate cu succes

2+

Țările în care practicăm avocatura

Ne simțim responsabili pentru cei din jurul nostru și pentru lumea în care trăim.

Social

Contact

+40(0)21 31 15 574

NH Bucharest - Str Theodor Aman, No.27
Casa Austria, Bucharest, Romania

Edit Template

© 2024 Hirsch Marinescru & Partners SCPA

Edit Template