Vă Îndrumam către obiectivele dumeavoastra cu un devotament și o experiență de neegalat

Vă Îndrumam către
obiectivele dumeavoastra cu un devotament și o experiență de neegalat

Bine ați venit la SCPA Hirsch Marinescu & Partners, cu o echipă tânără și dinamică, care sunt protectorii obiectivelor dumneavoastră legale și reflectă indirect interesele dumneavoastră financiare, în peisajul economic dinamic al României.

De ce să ne alegeți

250+

Clienții

10+

Ani

Numbers

1000+

Proiecte

2+

Țări

Numbers

250+

Clienții

10+

Ani

1000+

Proiecte

2+

Țări

Domenii de expertiză

Energie și Surse Regenerabile de Energie

Dreptul Muncii

Legea Constructiilor

Legea Reglementarii Mediului

Drept Corporativ și Comercial

Dreptul Imobiliar

Proceduri de Carte Funciară

Legea Achizițiilor Publice

Drept Administrativ General

POVESTEA NOASTRĂ

Călătoria noastră a fost plină de experiențe variate. De la restructurarea corporativă care a urmat crizei economice din 2012, până la renașterea noastră în sectorul energetic, ne-am demonstrat în mod constant adaptabilitatea, reziliența și previziunea.

Ce ne face să ieșim în evidență

Expertiză de neegalat

Aproape două decenii de experiență au dotat echipa noastră cu cunoștințe de neegalat în diverse domenii juridice, în special în fuziuni și achiziții, drept comercial, civil, insolvență, dar și sectorul energetic. Expertiza noastră profundă asigură rezultate de succes pentru clienții noștri.

Abordare axată pe client

Strategia noastră proactivă, orientată spre client, ne asigură că prioritizăm întotdeauna nevoile dumneavoastră, oferind soluții în timp util și eficiente, adaptate peisajului juridic în schimbare. Suntem mai mult decât consilieri juridici; suntem partenerii tăi strategici în succes.

Practici etice și transparente

Integritatea, transparența și diligența sunt pilonii firmei noastre. Menținem cele mai înalte standarde etice, oferind sfaturi clare, oneste și dedicare temeinică pentru cazul dumneavoastră, asigurând cele mai bune rezultate posibile.

Inovații juridice de vârf

Suntem la avangarda inovării juridice, contribuind în mod semnificativ la dezvoltarea cadrului legal al României, în special în urma aderării la UE și a liberalizării pieței energetice. Angajamentul nostru față de soluții inovatoare abordează provocările de astăzi, anticipând în același timp oportunitățile viitoare.

Angajamentul comunității și durabilitatea

Firma noastră este dedicată să ofere înapoi prin muncă pro bono și inițiative de sustenabilitate, reflectând viziunea noastră mai largă de succes, care include bunăstarea comunității și administrarea mediului.

Avocații cu experiență și dedicați sunt specializați în furnizarea de servicii juridice excepționale în diverse domenii de activitate, acordând în același timp prioritate comunicării eficiente cu clienții.

Informații de pe Blog

Cum îmi înmatriculez legal compania? Ghid pentru înființarea unei Societăți cu răspundere limitată (SRL) în România

03 Sep 2015

Marii producători de energie recuperează piaţa de energie electrică din România

28 Aug 2015

Trecerea impozitelor de la angajatori la angajati

17 Dec 2017

Ghid pentru procesul de recuperare a creanțelor în România

02 Feb 2015

Rămâneți la curent cu sistemul juridic din România

Prin abonare, sunteți de acord cu Politica noastră de confidențialitate și acceptați primirea informațiilor noastre în scopuri promoționale și de marketing.

Ați fost abonat cu succes! Ops! Ceva n-a mers bine. Vă rugăm să încercați din nou.
Edit Template

© 2024 Hirsch Marinescru & Partners SCPA

Edit Template